(c) OrthodoxAnswers.gr
Τετάρτη , 20 Σεπτέμβριος 2017
Ειδοποιήσεις
Αρχική » Ερωτήσεις - Απαντήσεις » Ναι στον έρωτα, όχι στο AIDS, τί κρύβει;

Ναι στον έρωτα, όχι στο AIDS, τί κρύβει;

ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΗΝΑ
«ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ, ΟΧΙ ΣΤΟ AIDS» – ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΡΙΤΙΚΗ

[…] Εδώ ξεσκεπάζονται απόλυτα τα πονηρά σχέδια και ο δόλος όλων αυτών που ενώ επιδιώκουν δήθεν να προφυλάξουν τον κόσμο από το AIDS, εν τούτοις προτρέπουν τους αμαθείς και αστηρίκτους εις την πίστιν, αλλά και ει δυνατόν όλους τους ανθρώπους να αμαρτάνουν θανάσιμα οδηγώντάς τους έτσι στον σωματικό και πνεματικό θάνατο. Είναι σαφής ο λόγος του Αγίου Πνεύματος «τα γάρ οψώνια της αμαρτίας θάνατος» [ Ρωμ. στ΄, 23]Αν πράγματι ήσαν ειλικρινείς οι προθέσεις τους, αν όντως ήθελαν να αφανιστεί η μάστιγα αυτή, το «AIDS», θα έπρεπε κάθε ημέρα να προβάλεται ο λόγος του Θεού, που παραγγέλει την αποφυγή των σαρκικών αμαρτημάτων, ενώ εξηγεί με απόλυτη σαφήνεια ότι, η αγάπη – ο έρωτας, είναι πάντοτε αγνή/αγνός και ότι η ψυχική και σωματική υγεία όλων είναι υπόθεσις τηρήσεως των εντολών και του Αγίου θελήματος του Τριαδικού Θεού και του Σωτήρος Χριστού.
Σε τελευταία ανάλυση αυτό σημαίνει προτροπή για αγώνα συνεχή και προσπάθεια διηνεκή αποκοπής των παθών και των αμαρτημάτων αυτών που γίνονται αιτία για αυτήν την μάστιγα. Με την αγνότητα και την σωφροσύνη εξαφανίζεται απ’ τη ζωή των ανθρώπων το AIDS οριστικά και αμετάκλητα. Ο κάθε άνθρωπος βιώνει με την άκτιστον Χάρη την εν Χριστώ ελευθερία και δεν χρειάζεται καμμία προφύλαξη. Τα πέρα και έξω απ’ αυτήν την μόνη και μοναδική αλήθεια υπηρετούν συμφέροντα οικονομικά, ξέπλυμα ξένου βρώμικου χρήματος και μεθόδους που οδηγούν την ανθρωπότητα σε πάθη ατιμίας και τα άτομα σε πλήρη ανυποληψία.
Μεθοδικά δέ καταργούν κάθε αντίσταση για πραγματική δικαιοσύνη και αληθινή ευτυχία απ’ τη ζωή των ανθρώπων, αφού οι τελευταίοι προτρέπονται όχι πιά να πολεμούν τα πάθη, αλλά, αντίθετα, να υποδουλώνονται σ’ αυτά χωρίς προοπτική ανανήψεως. Όντως σατανικό σχέδιο απ’ το οποίο μόνον ο Χριστός και η Ορθόδοξος Εκκλησία Του μπορούν να μάς σώσουν.
Ο Άγιος Τριαδικός Θεός είθε να προστατεύει την Ορθόδοξη νεολαία και όλους τους Ορθοδόξους Έλληνες από αυτή την σατανική πονηρία, το σατανικό «φυλακτό» τους, όπως το ονομάζουν ξεδιάντροπα. Αμήν.

όλο το άρθρο: http://www.orthros.org/Greek/Eidiseis/Sx_NaiStonErwta.htm

Δείτε επίσης

Τι είναι η αρχή της Ινδίκτου; Γιατί "ξεκινάει" το εκκλησιαστικό έτος τότε; (1 Σεπτεμβρίου)

Ο των αιώνων Ποιητής και Δεσπότης, Θεέ των όλων, υπερούσιε όντως, την ενιαύσιον ευλόγησον περίοδον, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

(c) orthodoxanswers.gr Το παρόν site είναι αφιερωμένο στον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και στην υπερευλογημένη Θεοτόκο.
Με την χάρη του Τριαδικού Θεού οι "Ορθόδοξες Απαντήσεις" βρίσκονται στο διαδίκτυο από το 2006.